Focussing on solutions

Ervaart u stress? Bent u angstig? Gaat u door een periode van rouw? Dankzij onze therapeutische methode gericht op de oplossing kunnen we met u samenwerken aan de bronnen van blokkades die u momenteel ervaart. U zal een duidelijker beeld over uw situatie krijgen, waardoor u vooruit kunt gaan in uw leven.

WAT ?


Dankzij het vroeg detecteren van een stress-signaal kan een crisissituatie zowel vermeden worden of kan een mogelijkse crisis aangepakt worden via therapie. Van stress, rouw en gebrek aan zelfvertrouwen tot het behandelen van een depressie en allerlei trauma’s.

WIE ?


Voor particulieren en bedrijven die stressmanagement, conflictmanagement of potentiële crisismanagement wensen te behandelen.

HOE ?


Vanuit de Solution Focused Therapy kan elk individu groep kiezen hoe de consultatie tot stand wordt gebracht. Er is zowel de mogelijkheid om therapie te volgen via video, telefoon, sms of face-to-face. Combinatie van deze kanalen is mogelijk mits onderling overeengekomen.

ONTVANG EEN GRATIS VERKENNENDE CONSULTATIE


Weet je niet zeker of therapie iets voor u is? Wilt u weten welke aanpak het beste bij u past? Boek dan vrijblijvend een eerste sessie waarin we dit samen onderzoeken en bespreken.


15’ 


INDIVIDUELE SESSIE VOOR VOLWASSENEN

Boek hier je individuele afspraak online of face to face. Beheer zelf jouw afspraken. Vergeet niet de voorwaarden te lezen om good op de hoogte te zijn. 


45'

€ 65

  LET OP ADRESWIJZIGING!


KOPPEL SESSIE

Boek hier je  afspraak voor jullie twee online of face to face. Beheer zelf jouw afspraken. Vergeet niet de voorwaarden te lezen om good op de hoogte te zijn. 


45'

€ 85
  LET OP ADRESWIJZIGING!


INFINI GIFT


Schenk de eerste sessie aan een geliefde. Een speciaal cadeau die van grote hulp zal zijn!

Welkom bij Infinipsy
Jihad Mazroui is een klinisch psycholoog. Vanwege haar aangeboren vermogen om anderen te helpen, was ze voorbestemd psychologie te studeren (VUB). Ze is zich ervan bewust dat het spreken voor een 'psycholoog' voor sommige mensen een grote stap is. Dankzij haar ervaring kon ze zich op verschillende gebieden specialiseren (Solution Focused Therapy (KORZYBSKI), Gestalt therapie, pre-burnout, burnout). Het spreekt voor zich dat Jihad snel het vertrouwen van haar cliënten weet te winnen, wat haar werk als psychologe bevordert en de behandeling en genezing van cliënten aanzienlijk vergemakkelijkt.

Speciaal verzoek


Heb je een speciaal verzoek of vind je niet meteen een antwoord op jouw vraag? Stuur je vraag dan via het onderstaande contactformulier.

 
 
 
Particulieren
Bedrijven (Individuele sessie)
Bedrijven (Groepssessie)
 
 
 
Infinipsy Psychologue Bruxelles
Group session
Coaching
Personal meeting
Therapy
Group session
Therapy
Group session
Therapy
Group session
therapy place