Focussing on solutions

Ervaart u stress? Bent u angstig? Gaat u door een periode van rouw? Dankzij onze therapeutische methode gericht op de oplossing kunnen we met u samenwerken aan de bronnen van blokkades die u momenteel ervaart. U zal een duidelijker beeld over uw situatie krijgen, waardoor u vooruit kunt gaan in uw leven.

WAT ?


Dankzij het vroeg detecteren van een stress-signaal kan een crisissituatie zowel vermeden worden of kan een mogelijkse crisis aangepakt worden via therapie. Van stress, rouw en gebrek aan zelfvertrouwen tot het behandelen van een depressie en allerlei trauma’s.

WIE ?


Voor particulieren en bedrijven die stressmanagement, conflictmanagement of potentiële crisismanagement wensen te behandelen.

HOE ?


Vanuit de Solution Focused Therapy kan elk individu groep kiezen hoe de consultatie tot stand wordt gebracht. Er is zowel de mogelijkheid om therapie te volgen via video, telefoon, sms of face-to-face. Combinatie van deze kanalen is mogelijk mits onderling overeengekomen.

HET TEAM

"Ik werk doelgericht met een realistische blik. Zo komen we samen tot de veranderingen in uw leven die u daarna zelfstandig verder kunt zetten."

"Mensen kunnen zien en voelen of je zelfzeker bent of niet. Ik breng je weer op het goede spoor zodat je je weer op je beste voelt."

JIHAD MAZROUI

BRUNO VANCRAENENDONCK

ONTVANG EEN GRATIS VERKENNENDE CONSULTATIE


Weet je niet zeker of therapie iets voor u is? Wilt u weten welke aanpak het beste bij u past? Boek dan vrijblijvend een eerste sessie waarin we dit samen onderzoeken en bespreken.


15’ 


INDIVIDUELE SESSIE VOOR VOLWASSENEN

Boek hier je individuele afspraak online of face to face. Beheer zelf jouw afspraken. Vergeet niet de voorwaarden te lezen om good op de hoogte te zijn. 


45'

€ 70

INFINI GIFT


Schenk de eerste sessie aan een geliefde. Een speciaal cadeau die van grote hulp zal zijn!

Wie is Infinipsy?

 


Infinipsy is een team van 2 psychologen: Jihad Mazroui (oprichter) en Bruno Vancraenendonck (mede-oprichter).

 

Beiden studeerden klinische psychologie aan de VUB in Brussel en volgden beide vergelijkbare, maar verschillende loopbaantrajecten.

 

Jihad werkte bij HR, adviseerde op een school en deed ook aan vrijwilligerswerk in pleegzorg. Tijdens haar werk als psychologe studeerde ze aan Korzybski en werd ze een 'oplossingsgerichte' therapeute. Elk van deze ervaringen bracht haar dichter bij haar persoonlijke stijl in haar werk en hoe ze individuen en teams een stap verder kan helpen.

 

“Ik vind het leuk om ieder individu of team een ​​stap verder te duwen!”

 

Bruno werkte als loopbaancoach en raakte erg geïnteresseerd in hoe mensen omgaan met hun lichaam. Hij studeerde aan het Centrum voor Lichaamstaal en werd een gediplomeerd coach en trainer lichaamstaal.


“Lichaamstaal is een spiegel van hoe de persoon zich voelt. Het is een tool die ik gebruik om de emoties achter de problemen van mijn klanten te interpreteren en ik help ze om oplossingen te vinden!”

Speciaal verzoek


Heb je een speciaal verzoek of vind je niet meteen een antwoord op jouw vraag? Stuur je vraag dan via het onderstaande contactformulier.

 
 
 
Particulieren
Bedrijven (Individuele sessie)
Bedrijven (Groepssessie)
 
 
 
Infinipsy Psychologue Bruxelles
Group session
Coaching
Personal meeting
Therapy
Group session
Therapy
Group session
Therapy
Group session
therapy place